Home / POLITIC / Viorica Dăncilă, mesaj către colegii din partid: „Justiția ne-a omorât”

Viorica Dăncilă, mesaj către colegii din partid: „Justiția ne-a omorât”

Viorica Dăncilă a devenit noul președinte al PSD, până la următorul congres național al partidului, după ce Dragnea a ajuns la închisoare, în urma condamnării primite în dosarul angajărilor fictive. În cadrul primului Birou Permanent Național în care s-a aflat în noua funcție, Premierul a trasat deja mai multe linii complet diferite față de cele pe care partidul le avea în perioada în care funcția de conducere era ocupată de către Liviu Dragnea. Unul dintre domeniile în care Dăncilă se diferențiază foarte mult de Dragnea este cel al Justiției.

Viorica Dăncilă este împotriva modificărilor la Legile Justiției

Potrivit surselor TVR, Viorica Dăncilă a fost foarte fermă la ședința Biroului Permanent Național și le-a cerut colegilor din Partidul Social-Democrat că PSD „nu se va mai implica în nicio modificare a Legilor Justiției”. Șeful de la Palatul Victoria a spus că toți membri PSD sunt responsabili pentru comunicarea defectuoasă și le-a spus acesta că „Justiția ne-a omorât”. De partea lui Dăncilă a sărit și „baronul” Marian Oprișan. Președintele PSD Vrancea le-a transmis acestora că: “Discuția pe justiție a încetat în PSD. Justiția trebuie să fie independentă, să aibă toate condițiile să funcționeze, cei care fură de la comunitate trebuie să meargă la pușcărie”.

Viorica Dăncilă avea să confirme că le-a transmis acest lucru colegilor, într-o conferință de presă după BPN: „Au fost foarte multe discuții pe Justiție. Au fost multe realizări ale guvernului, dar întotdeauna discuțiile au fost pe Justiție și cred că acest lucru ne-a înfuriat o mare parte a electoratului. Cred că trebuie să ne asumăm toți această vină, pentru că aveam fiecare posibilitatea să ne spunem opinia și nu am făcut-o. Și atunci cred că trebuie să ne asumăm toți rezultatele alegerilor europarlamentare.”

About admin

Check Also

PNL isi face ordine: 9 primari din Dolj, care au făcut blat cu PSD, sunt daţi afară din partid

Biroul Politic Judeţean al PNL Dolj a decis radierea din calitatea de membri de partid …