Home / VIDEO / VIDEO: O nouă melodie electorală, marca PSD: „Frunză verde de bostan, Eu nu-l vreau pe Timmermans”

VIDEO: O nouă melodie electorală, marca PSD: „Frunză verde de bostan, Eu nu-l vreau pe Timmermans”

După controversa legată de maneaua electorală interpretată de Nicolae Guță, Partidul Social Democrat lansează un nou cântec electoral. Este vorba despre o melodie folclorică, specifică din zona Maramureșului. Cântecul este interpretat de doi copii, iar oamenii sunt îndemnați să voteze PSD-ul. De asemenea, melodia are mai multe versuri dedicate prim-vicepreşedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans.

PSD, o nouă melodie electorală. De data asta, un cântec popular

Cântecul „Hai români ieşiţi la vot” este interpretat de Sorina şi Corin Pop, iar videoclipul melodiei a fost distribuit pe facebook de Codrin Ștefănescu, secretarul general al PSD. Acesta a scris și un mesaj atașat cântecului: „A mai apărut un cântec superb din Țara Maramureșului ! Despre PSD !”

Melodia vine după ce, în urmă cu două săptămâni, cântărețul Nicolae Guță a cântat o piesă numită „Victorie PSD”. Maneaua electorală a fost făcută la comanda PSD, după cum este menționat și în videoclipul publicat pe youtube de Manele Tv. „Mai facem și dedicații speciale că doar trăim într-o țară democratică!”, a spus artistul.

About admin