Home / POLITIC / Victor Ponta anunță sfârșitul lui Liviu Dragnea: “Îl vor lua cu duba!”

Victor Ponta anunță sfârșitul lui Liviu Dragnea: “Îl vor lua cu duba!”

Victor Ponta este 100% convins că sfârșitul lui Liviu Dragnea este aproape. Liderul partidului Pro România susține că președintele PSD va fi luat cu duba. Cândva apropiați, împărțind același partid, cei doi au ales alte drumuri în politică. Ponta a plecat din PSD și a luat mai mulți membri marcanți cu el, printre care Mihai Tudose și Corina Crețu.

Victor Ponta crede că Liviu Dragnea va fi luat cu duba luni

Lupta politică în zona de stânga a politicii devine tot mai acerbă, mai ales după ce partidul format de Ponta și-a înscris lista de candidați pentru alegerile europarlamentare de duminică. Ponta spune că pesediștii sunt inconștienți dacă vor continua să stea alături de Dragnea și că liderul lor îi va duce pe toți la tribunal.

Ponta spune că luni, 27 mai, există posibilitatea ca la sediul din Kiseleff al partidului să ajungă duba cu polițiști după Liviu Dragnea. Asta pentru că imediat după alegerile europarlamentare se va da sentința definitivă în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului din Teleorman.

Profeția sumbră a fostului premier al României pentru pesediști
Ponta spune că Dragnea este o rușine pentru partid și că toate televiziunile din lume vor difuza imaginile în care un președinte de Parlament va ajunge la pușcărie direct de la sediul partidului pe care îl conduce. Fostul premier al României a comparat situația lui Dragnea cu cea a lui Ceaușescu din anul 1989.

”Acum, în mod real, nu mai vorbim de o ipoteză, luni, există în mod normal, legal această posibilitate ca la sediul PSD de la Kiseleff să vină duba cu polițiști să-l ducă la închisoare. Sigur că pe el nu-l interesează că se distruge PSD-ul, că va fi prima știre pe toate televiziunile din lume, un președinte de Parlament, luat cu cătușe și dus la închisoare. Pe el nu-l interesează chestia asta.

Faptul că nu-i interesează pe ceilalți pesediști, mi se pare că se comportă exact ca membrii CPEx-ului în decembrie 1989. Știți că așa au făcut și cu Ceaușescu atunci, i-au spus, nu, nu, tovarășe Ceaușescu suntem cu dumneavoastră și peste două zile l-au dus la Târgoviște.

E incredibil că după 30 de ani trăim același spectacol de lașitate și iresponsabilitate”, a declarat Ponta într-un interviu pentru Radio Europa Liberă.

About admin

Check Also

ALDE nu a trecut pragul pentru a intra în Parlamentul European, așa că un senator al partidului îi atacă pe alegători.

Rezultate alegeri. Sloganul obscen anti-PSD a contat mai mult decât mărirea salariilor sau climatul economic …