Home / POLITIC / „RESPECT primare!” De ce Dragnea are nevoie de bodyguarzi și jandarmi din 3 județe ca să iasă pe stradă si Boc se duce la munca cu autobuzul, fara „alai”?

„RESPECT primare!” De ce Dragnea are nevoie de bodyguarzi și jandarmi din 3 județe ca să iasă pe stradă si Boc se duce la munca cu autobuzul, fara „alai”?

Continuă reacțiile după ce pe Facebook a apărut o fotografie cu primarul Emil Boc în autobuz, fără jandarmi după el. Imagine contrastantă cu ce ne prezintă Liviu Dragnea care are nevoie de bodyguarzi și jandarmi din 3 județe ca să iasă pe stradă.

Ciprian Ciucu, consilier municipal București: „Primarul Emil Boc, în drum se spre muncă. Fără alai.

Îmi doream ca astfel de imagini să apară și cu politicienii români aflați în funcție. Știți de ce această imagine este posibilă? Pentru că nu-l urăște lumea!
Pentru că face treabă”

Dan Rusan: „Personajul din prima poză, președintele Camerei Deputaților, iese în public doar înconjurat de oameni “dubioși”, oameni de pază, interlopi…
Personajul din a doua poză, primarul orașului Cluj, circulă cu autobuzul, se plimbă liniștit prin oraș, aleargă la maraton, îl întâlnești la concerte și festivaluri.
Care e România normală, așa cum ne-o dorim ? Din prima sau din a doua poză?

P.S. Nu sunt membru al nici unui partid politic, nu fac parte din nici o organizație și nu sunt fan Emil Boc”

Dumitru Nascutiu: „În timp ce pentru Gabi Firea și ceilalți psd-isti, se blochează toată capitala, când trec limuzinele de lux, Emil Boc circulă cu autobuzul, chiar în picioare ca orice cetățean de rând, în orice stat civilizat, este ceva normal si firesc, decât în București când trece un c….. s, se blochează jumătate capitala! RESPECT primare!”

About admin

Check Also

Iată un primar responsabil. În aceste momente grele, edilul se luptă să-și aducă acasă consătenii, dar oferă și condiții!

În aceste momente foarte dificile mai ales pentru românii din Italia (fiind cea mai afectată …