Breaking News
Home / EVENIMENT / Patronul FCSB a cumpărat un camion (la propriu) de produse și le-a donat la ”Matei Balș”

Patronul FCSB a cumpărat un camion (la propriu) de produse și le-a donat la ”Matei Balș”

In plină pandemie de coronavirus, după ce conducerea unităţii medicale i-a solicitat ajutorul săptămâna trecută, Gigi Becali a făcut o donaţie considerabilă Institutului Național de Boli Infecțioase Matei Balş,

Patronul FCSB a cumpărat un camion (la propriu) de produse și le-a donat la ”Matei Balș”, după ce scrisoarea de acolo l-a emoționat până la lacrimi, potrivit cancan.ro.

”Cei de la Matei Balș mi-au trimis o listă lungă fiindcă nu aveau nimic în spital! Am primit de la ei o cerere, prin care mi s-a solicitat ajutorul. Au spus că au nevoie de scaune, mese, mobilier, camere video, produse de curățenie, mopuri, televizoare, mai multe lucruri, pentru criza asta cu coranovirusul. Normal că i-am ajutat. S-au dus băieții și au cumpărat tot ce mi-au cerut în primă fază.

Iar astăzi (luni – n.r.) am primit o altă listă de la ei, iar băieții au plecat deja să achiziționeze tot ce au nevoie. Cum să nu-i ajut?! Doamne ferește!”, a spus Gigi Becali.

Săptămâna trecută, un medic care lucrează la Institutul Matei Balș din Capitală dezvăluia, sub protecția anonimatului, că în unitatea spitalicească nu mai există nici măști și nici halate de unică folosiță.

About admin

Check Also

Clujeancă, amendata în ciuda faptului că avea la ea declaraţia pe proprie răspundere: „Primiţi amenda acasă. Asta se învaţă în clasa a 7-a”

Clujeanca, co-proprietara unui restaurant din centrul oraşului, a fost oprită de jandarmi în timp ce …