Home / CULTURA-MEDIA / Oana Pellea: „Majestate, Poporul pe care L-ați adorat si slujit s a trezit. Știu ca zâmbiți României de acolo din CER!”

Oana Pellea: „Majestate, Poporul pe care L-ați adorat si slujit s a trezit. Știu ca zâmbiți României de acolo din CER!”

Actrița Oana Pellea a reacționat emoționant după ce PNL și USR au învins PSD în alegerile europarlamentare și Liviu Dragnea a fost trimis la închisoare pentru 3 ani și 6 luni.

Dragnea a ajuns astăzi în Penitenciarul Rahova, unde va sta 21 de zile în carantină. În această perioadă i se fac analize medicale, iar o comisie trebuie să stabilească dacă este apt de muncă, anunță Digi 24.

Oana Pellea: „Majestate, Poporul pe care L-ați adorat si slujit s a trezit. Știu ca zâmbiți României de acolo din CER!” 1

Oana Pellea: „Majestate, Poporul pe care L-ați adorat si slujit s a trezit. Știu ca zâmbiți României de acolo din CER!

Aerul din România a redevenit respirabil. Ne am recâștigat demnitatea și speranța ca putem viețui cinstit la noi in țara!

A fost un moment in 1989 când îmi pocnea inima de drag și de mândrie ca sunt Româncă!Azi, multumesc cerului și poporului roman, mă simt la fel. Mândra și tare fericită ca ne am luat țara înapoi…ca ne am recâștigat DEMNITATEA ca popor!”

About admin

Check Also

Jocurile copilăriei în satul de odinioară

Copilăria rămâne înscrisă în sufletul nostru ca una dintre cele mai frumoase părți ale trăirilor …