Home / POLITIC / Ministrul Muncii, anunţ care îi vizează pe toţi pensionarii!

Ministrul Muncii, anunţ care îi vizează pe toţi pensionarii!

Ministrul Muncii, Marius Budăi a făcut un anunţ care îi vizează pe toţi pensionarii! Acesta a precizat că în curând vor fi discutate modificările Legii Pensiilor. Oficialul susține că cerințele Curții Constituționale vor fi puse în dezbatere în ședința de Guvern chiar săptămâna viitoare. Budăi vrea ca Legea Pensiilor să fie rezolvată cât mai repede posibil și recunoaște că aceasta are deja o întârziere destul de serioasă.

Ministrul Muncii, Marius Budăi, anunţ pentru toţi pensionarii! Ce se întâmplă cu Legea pensiilor
„Noi am elaborat cele trei clarificări solicitate de Curtea Constituțională, dar nu pot să nu remarc faptul că am pierdut nu mai puțin de 6 luni din implementarea noii Legi, pentru un atac care s-a dovedit nefondat la Curtea Constituțională – Curtea Constituțională, dintr-o lege de peste 180 de aticole a cerut, practic, la trei alineate, o clarificare, nici măcar cele trei nu au fost declarate neconstituționale.

Noi le-am elaborat, le-am înaintat Guvernului și probabil le vom discuta în ședința de Guvern de joi, apoi le înaintăm Parlamentului”, a declarat ministrul Muncii, Marius Budăi, în cadrul unei conferințe de presă, atunci când a fost chestionat despre legea pensiilor. Potrivit ministrului, forma finală a modificării va fi înaintată Parlamentului, după ședința de Guvern. „Trebuie să vedem dacă mai sunt colegi de la Finanțe sau de la Justiție, care mai au clarificări, apoi să prezentăm forma finală. (…) Parlamentarii pot amenda propunerile noastre”, a mai spus Budăi.

About admin

Check Also

ALDE nu a trecut pragul pentru a intra în Parlamentul European, așa că un senator al partidului îi atacă pe alegători.

Rezultate alegeri. Sloganul obscen anti-PSD a contat mai mult decât mărirea salariilor sau climatul economic …