Home / Diverse / Mătușa joacă un rol important în viața fiecărui copil și iată de ce

Mătușa joacă un rol important în viața fiecărui copil și iată de ce

Parintii si bunicii nu sunt singurii care au un efect pozitv in dezvoltarea copiilor. Matusile aduc multe beneficii in viata nepotilor si nepoatelor, sunt ca un fel de mame. In timp ce parintii isi educa copiii si bunicii ii rasfata, matusile aduc si mai multa dragoste.

Matusile in viata copiilor. De ce sunt importante?

Matusile sunt profesori minunati. O matusa poate aduce o perspectiva diferita ajutandu-i pe copii sa invete lectiile cele mai dificile din viata.

Matusile stiu sa daruiasca cadouri minunate. Matusile cumpara de obicei cadouri distractive pentru nepoti, pentru ca e distractiv sa-i rasfete.

Matusile stiu sa asculte. Cand copiii au nevoie de ajutor si indrumare si nu vor sa vorbeasca cu parintii, matusile sunt mereu dispuse sa asculte.

Matusile sunt psihologi in mod neoficial. Matusile au sfaturi grozave de viata pe care sunt dispusa sa le impartaseasca, iar asta le ajuta sa relationeze mai bine cu nepotii si nepoatele lor.

Matusile sadesc valori. Ca si parintii, ele ii invata pe copii despre valori si diferenta dintre bine si rau.

Matusile sunt cei mai buni baby-sitteri. Matusilor le place sa-si petreaca timpul cu nepotii si nepoatele asa ca le place sa aiba si grija de micuti.

Matusile disciplineaza copiii cu blandete. Matusile sunt mai relaxate in privinta corectarii comportamentelor si o fac fara manie.

Matusile in viata copiilor. De ce este distractiv sa fii matusa?

E grozav sa fii matusa. E minunat sa ai parte de niste copilasi care iti insenineaza zilele si care te privesc ca pe un model. In plus, vei avea ocazia sa le spui ce faceau parintii lor cand erau copii! Ai ocazia sa faci lucruri amuzante. Multe matusi nu lipsesc de la petreceri si petrec timp cu nepotii. Uneori au destul noroc ca sa aiba lucruri in comun cu nepotii sau nepoatele si ii pot duce la muzee sau concerte cand sunt mai mari. Sentimentul pe care il ai cand ti se naste o nepotica sau un nepot. Ziua in care vine pe lumea un nepotel este tare speciala. Oricati nepoti ai avea, e mereu grozav cand se mai naste unul. Atat de multe imbratisari! Cu cat un copil are mai multi frati, cu atat vei avea parte de mai multa dragoste. Mai multi copii inseamna multe imbratisari si afectiune.

Ii poti vedea pe nepoti si nepoate crescand. Sa-i vezi crescand si schimbandu-se si stiind ca esti acolo ca sa-i ajuti te face sa te simti incredibil. Nepoatele si nepotii ne ajuta sa scapam de stres. Cand ziua a fost grea la munca sa petrecem timpul cu nepoatele si nepotii ne ia gandul de la probleme si ne permite sa facem ceva distractiv. Experte in cadouri. Pentru ca ii cunosti atat de bine, e foarte usor sa alegi cadouri si sa ii rasfeti din cand in cand cu dulciurile si deserturile lor preferate. Sa petreci timp de calitate cu nepotii este modul perfect de a crea unitate in familie si de a reuni intreaga familie. Matusile sunt importante in viata nepoatelor si nepotilor si acum este clar de ce! Legatura dintre matusa si nepotii ei va fi mereu puternica, mai ales daca va straduiti din primii ani de viata ai copiilor sa petreceti timp impreuna.

About admin

Check Also

„Ai grija de tine femeie! Trăiește pentru tine. Cum vrei tu”

Cu adevărat fericită vei începe să fii din acea clipă în care îți vei da …