Breaking News
Home / POLITIC / Iohannis, lovitură la adresa PSD-ului: ”PSD-ul nu va mai primi încă o nominalizare de premier de la mine”

Iohannis, lovitură la adresa PSD-ului: ”PSD-ul nu va mai primi încă o nominalizare de premier de la mine”

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri că “PSD nu va mai primi o nominalizare de premier” de la el.

Șeful statului a fost întrebat de jurnaliști dacă vede o schimbare pe scena politică după alegerile europarlamentare din 26 mai.

”Mai multe, și le vom discuta după alegeri” – a spus Iohannis.

Întrebat dacă ste dispus să numească încă un premier de la PSD, în cazul în care Viorica Dăncilă va pierde sprijinul politic, Klaus Iohannis a respins această idee.

“Pot să vă spun, PSD-ul nu va mai primi încă o nominalizare de premier de la mine” – a mai afirmat șeful statului.

Primul-ministrul Viorica Dăncilă a declarat, miercuri, că va încerca să îşi convingă colegii din Comitetul Executiv al PSD să susţină remanierea şi nu restructurarea Guvernului.

Întrebată dacă va respecta decizia Comitetului Executiv al PSD în cazul în care acesta va stabili restructurarea Guvernului, Dăncilă a răspuns: “Vom discuta în Comitetul Executiv”.

În aprilie, Liviu Dragnea a încercat să o convingă pe Dăncilă să ceară restructurarea Guvernului, adică schimbarea celor trei responsabili de la Justiţie, Fonduri Europene şi pentru Românii de Pretutindeni – printr-un vot în Parlament, fără a mai fi nevoie de girul lui Klaus Iohannis, scrie stirileprotv.ro

About admin

Check Also

Iată un primar responsabil. În aceste momente grele, edilul se luptă să-și aducă acasă consătenii, dar oferă și condiții!

În aceste momente foarte dificile mai ales pentru românii din Italia (fiind cea mai afectată …