Home / SOCIAL / IL IUBESTI, DAR E CASATORIT…

IL IUBESTI, DAR E CASATORIT…

Cand esti lovita de sageata lui Cupidon, nu mai tii cont de principii, de varsta sau de starea civila a celuilalt. Prin urmare, ce te faci daca barbatul pe care il iubesti e insurat?

L-ai vazut si inima ti-a tresarit. Ai ajuns sa-l cunosti mai bine si ti-ai dat seama ca are toate calitatile pe care le visai la un barbat. Are insa un singur defect: e casatorit. Totusi, iti vine greu sa-l tii la distanta, sa nu-i mai vezi zambetul, sa nu mai schimbati cuvinte amabile care ascund samburele pasiunii. Ti-ar fi, poate, mai usor sa-l dai uitarii, daca el nu ar raspunde privirii tale indragostite cu aceeasi intensitate.

IN LUMEA PROMISIUNILOR

Este atent, tandru si generos si te face sa te simti cea mai importanta femeie din lume. Iti povesteste cu lux de amanunte despre viata lui, despre sotia care ii cauta nod in papura, despre faptul ca sta cu ea doar din mila sau pentru ca au copii. Iti promite ca va divorta. Esti in culmea fericirii cand el este cu tine, dart e chinuie gandul ca nu-l ai alaturi in momentele importante din viata. Faptul ca are sau ar fi dispus sa aiba o relatie extraconjugala te face sa-ti pui o multime de intrebari. Totusi, te consolezi cu gandul ca te iubeste (sau, cel putin, asa sustine) si ca, de indata ce va fi liber, asa cum a promis, il vei avea doar pentru tine.

INTR-O RELATIE, DAR SINGURA

Realitatea este alta: rareori barbatii insurati isi parasesc sotiile pentru o alta femeie, deoarece consoartele lor le ofera siguranta unui camin si o familie. De cele mai multe ori, relatia cu un barbat casatorit ramane la stadiul de aventura. Niciodata nu vei fi pe primul plan. Vei avea impresia ca esti intr-o relatie, dar in realitate vei fi singura. Daca crezi ca poti trece cu vederea peste faptul ca el are o familie, s-ar putea sa te inseli. Intr-o buna zi, vei dori si tu sa te asezi la casa ta – si nu vei reusi sa faci asta cand partenerul tau are de fapt alte obligatii si prioritati.

DE CE INSALA BARBATII

De cele mai multe ori, reprezentantii sexului puternic insala pentru ca se simt neglijati sau insufficient apreciati. Niciun barbat nu va agrea o femeie indiferenta. Daca simte ca nu i se acorda atentie, un barbat va cauta alinare in alta parte. O relatie de cuplu lipsita de romantism si de consideratie, reciproca, rutina de zi cu zi sunt cauze care ii determina pe domni sa se uite la alte doamne.

DE UNDE ATRACTIA PENTRU BARBATUL ALTEIA?

In goana dupa stabilitate si siguranta, nimic nu e mai atractiv pentru o femeie decat un barbat casatorit, sigur pe el, misterios si intangibil, la fel ca fructul oprit. Mai e si sentimental ca, in competitia cu alte femei, ar putea iesi invingatoare. Asta o face sa se simta importanta, ii intareste increderea in fortele proprii. Mai sunt si cazurile in care unele femei merg pe principiul ca, daca el a mai fost casatorit o data, sigur ar mai putea sa o faca si a doua oara.

SCAPA DIN ACEST CERC VICIOS!

Gandeste-te bine daca iti doresti aceasta relatie. Da-i de inteles iubitului tau ca nu puteti fi impreuna daca nu-si face ordine in viata. Ideal ar fi sa-i spui asta de la inceput. Nu te mai multumi cu jumatatile de masura si nu accepta barbatii care cer mai mult decat ofera. Vei trece peste toate si vei iubi din nou, chiar daca pe moment nu mai crezi ca e posibil.

About admin

Check Also

Punctul în relație după care nu mai poți continua și nici nu trebuie să faci asta

Majoritatea relațiilor trec prin perioade dificile. Fie că nu mai există aceeași pasiune de la …