Home / EVENIMENT / Gigi Becali a donat bani pentru alte trei spitale din România: „Eu nu mai stau după Guvern!”

Gigi Becali a donat bani pentru alte trei spitale din România: „Eu nu mai stau după Guvern!”

Gigi Becali a donat bani pentru alte trei spitale din România și a anunțat că nu mai așteaptă intervenția Guvernului României, conform prosport.ro.

Gigi Becali a donat bani pentru alte trei spitale din România

Gigi Becali continuă să facă gesturi umanitare în plină epidemie de coronavirus și a donat bani pentru alte trei spitale din România: „Eu nu mai stau după Guvernul României că au început să ne moară oamenii din cauza Coronaviruslui.

Miercuri am alocat bani pentru ajutorului spitalelor din Craiova, Pitești și Caracal. Cheltui cât este nevoie. Nu mă interesează că dau 100.000 de euro, 200.000 de euro, dau cât trebuie”.

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a sarit in ajutorul medicilor din Romania si a alocat 200.000 de euro pana in acest moment. Astazi, latifundiarul din Pipera, a ajutat spitalele din Caracal, Pitesti si Craiova si a spua ca le va cumpara doctorilor tot ceea ce este necesar.

„Eu nu mai stau dupa Guvernul Romaniei, ca au inceput sa ne moara oamenii din cauza Coronavirusului. Miercuri am alocat bani pentru ajutorul spitalelor din Craiova, Pitesti si Caracal. Cheltui cat este nevoie. Nu ma intereseaza ca dau 100.000 de euro, 200.000 de euro, dau cat trebuie. Le-am spus la doctori ca le voi cumpara masti, calculatoare, mobiliez, combinezoane si tot ce le trebuie, dar trebuie sa inteleaga si ei ca sunt si eu om, nu robot. Nu pot raspunde in permanenta la telefoane.

Managerii de spitale nu mai stau nici ei dupa Guvern si au inceput sa ma contacteze in fiecare zi. Insa trebuie sa facem ceva si pentur batranii de la noi din tara. Am format o echipa din oamenii mei, iar acestia se ocupa de tot. Le vor duce la batrani tot ce la trebuie. Cu aceasta carantina situatia o sa fie din ce in ce mai grea. Nu ma intereseaza ce o sa mai spuna de mine, dar trebuie sa ajutam de urgenta spitalele din Romania. Nu imi mai sta deloc capul la fotbal, la revedere. Doar Dumnezeu stie cand ne vor relua activitatea. Nu vreau sa ajungem ca in Spania si Italia. Trebuie sa ne salvam cetatenii”, a declarat Gigi Becali, la Prosport.

About admin

Check Also

Pensii speciale de criză: Dorneanu – 8.500 €, Toader – 6.500 €, Daea – 2.000 €, Meleșcanu – 1.900 €

Economia bugetară realizată prin plafonarea unor pensii speciale în vreme de criză, ar putea direcționa …