Home / EVENIMENT / Florin Călinescu: PSD a polarizat societatea, după principiul „cine nu-i cu mine e împotriva mea”

Florin Călinescu: PSD a polarizat societatea, după principiul „cine nu-i cu mine e împotriva mea”

Societatea din România e mai polarizată ca niciodată, în acest moment, iar responsabilii sunt partidele aflate la guvernare, consideră actorul Florin Călinescu. Într-un interviu pentru RFI, actorul a vorbit despe principiul aplicat de Coaliţia PSD-ALDE: „Cine nu e cu noi e împotriva noastră”. Iar motivaţia celor care îl urmează pe liderul partidului, precizează Florin Călinescu, e sporirea averilor şi protecţia faţă de Justiţie.

„Povestea asta o suport și eu din când în când, ca argument comparativ sau calitativ, actorașul, adică în momentul în care oameni care ridică săli întregi în picioare devin actorași, adică ceva promiscuu și cu o conotație destul de negativă. De parcă în partea cealaltă sunt inginerași sau profesorași sau avocăței sau tehnicieni dentari sau medicuți și așa mai departe. Lucrurile sunt simple, oricine are conștiință face ceea ce trebuie să facă societatea”, a adăugat el.

About admin

Check Also

Fiscul cedează pe nervii românilor. Site-ul ANAF a cedat de accesările pentru declaraţia unică, iar cozile s-au mutat la ghișeu

Fiscul cedează pe nervii românilor. Sistemul nu este pregătit să preia declaraţia unică în sistem …