Home / Diverse / Fă-ți timp 2 minute și citește acest articol! Copilul tău te-a ales să-i fii mamă

Fă-ți timp 2 minute și citește acest articol! Copilul tău te-a ales să-i fii mamă

Și din acel moment între voi s-a format o legătură invizibilă, dar foarte puternică.

Relația dintre mamă și copil este, poate, cea mai profundă relație interumană, incomparabilă cu o alta, nici chiar cu cea dintre soț și soție sau iubit și iubită. O mamă trebuie să aibă grijă la emoțiile și trăirile sale în timpul sarcinii căci acestea se transmit și copilului.

Se spune că înainte de naștere, copii își leagă sufletul de cel al mamei. „Mi-e foarte greu să descriu în cuvinte toate emoțiile și sentimentele pe care le-am experimentat știind că ai apărut în burtica mea. Tu crești atât de repede, privești lumea cu ochii tăi inocenți și în fiecare zi descoperi tainele acestei lumi.”

În viață vei da peste oameni de tot felul. Vei cunoaște fericirea și tristețea. Nu pierde timpul cu oamenii care îți tulbură liniștea. Fă ceea ce face sufletul tău să vibreze și restul va veni de la sine.

Ai venit pe lume cu speranţă, dragoste, inocenţa şi fără instrucţiuni de folosire, însă ai deschis ochii şi te-ai uitat direct la mine în suflet, iar apoi m-ai apucat strâns de deget şi am ştiut că ne vom descurca. Atunci, în acel moment, noi doi am făcut o echipă: mama şi fiul. Imbatabilă!

Recunosc că începutul a fost puţin confuz, până când am reuşit să ne sincronizăm. Dar am reuşit, împreună, să creştem mari. Ai început să vorbeşti şi primul tău cuvânt nu a fost mama, dar când l-ai rostit, a fost atât de clar şi răspicat, că m-ai făcut să plâng de bucurie o zi întreagă şi, pentru că ai observat emoţia mea, tu nu te mai opreai din a-l rosti.

About admin

Check Also

Una dintre cele mai frumoase clădiri, abandonată de toată lumea! Sturdza a făcut scrisoare către Guvern pentru a dona întreaga proprietate, insa nimeni nu o vrea

În apropiere de Suceava, casa boierească deținută de urmașul domnitorului Moldovei Ioniță Sandu Sturdza a …