Home / POLITIC / Dragnea justifică înfrângerea dureroasă: “A fost o furtună a urii”

Dragnea justifică înfrângerea dureroasă: “A fost o furtună a urii”

“A fost o furtună a urii”. Acesta este explicația cu care Liviu Dragnea a justificat înfrângerea dureroasă pe care partidul sau a înregistrat-o în alegeri.

Rezultatele arată că PSD a pierdut aproape jumătate din electorat, față 2016. Fără să mai aștepte închiderea urnelor, președintele PSD de la Vrancea, Marian Oprișan, i-a cerut lui Dragnea să-și asume înfrângerea și să-și dea demisia.

Însoțit de câțiva apropiați, Dragnea a răspuns că va da socoteală doar în față Comitetului Executiv al partidului.

Pe 26 mai, șeful PSD a venit la sediul de partid spre seară, după vot. L-au așteptat câțiva apropiați – purtătorul de cuvânt și secretarul general, cărora li s-a alăturat doar primul candidat care a deschis lista la europarlamentare, Carmen Avram. Odată cu liderul formațiunii, la partid au venit câțiva susținători… și bodyguarzii care i-au asigurat protecția lui Dragnea în ultimele săptămâni, iar duminică seara au supravegheat intrarea în sediu.

Marian Oprișan, vicepreședinte PSD: ”În decembrie 2016 am obținut 50%. Dacă acum obținem sub 30%, Liviu Dragnea trebuie plece acasă. Dacă PSD pierde, Dragnea să-și asume responsabilitatea prin plecarea acasă. Nu să și-o asume pur și simplu”.

About admin

Check Also

ALDE nu a trecut pragul pentru a intra în Parlamentul European, așa că un senator al partidului îi atacă pe alegători.

Rezultate alegeri. Sloganul obscen anti-PSD a contat mai mult decât mărirea salariilor sau climatul economic …