Home / Diverse / COAFURI SUB CĂCIULĂ

COAFURI SUB CĂCIULĂ

In zilele foarte reci, nu renunta la căciulă doar ca sa-ti stea parul aranjat. Alege o coafura care te ajuta sa arati bine si dupa ce o scoti.

Pierdem cea mai mare parte din caldura corpului la nivelul capului. Caciula este un element de confort, desi, dupa ce o dam jos, parul sta cum nu se poate mai prost. De multe ori, renuntam la ea doar din cochetarie, insa exista pieptanaturi care pot salva aceste situatii.

IMPLETITURI

De ani buni, impletiturile fac furori si sunt extem de versatile, putand fi asortate atat tinutelor elegante, cat si celor casual. O coronita impletita de jur imprejurul capului va pastra nealterata coafura atunci and porti caciula. Nu oricine are parul atat de lung sau isi poate face singura o astfel de pieptanatura, insa o oada n spic sau o impletire a bretonului cu cateva suvite mai lungi din varful capului te pot scapa de probleme.

PAR DREPT

Bobul este o tunsoare la moda, usor de intretinut si avantajeaza multe femei. Parul poate fi coafat cu volum sau intins cu peria ori placa. Daca volumul se poate diminua sub caciula, parul drept isi va pastra mai usor forma. Asa ca te sfatuim sa alegi a doua varianta, iar pentru a-i da mai multa stabilitate, aplica o tusa de fixativ sau putina crema de maini. Daca ai bretonul scurt, prinde-l cu o agrafa sau reda-i forma umezindu-l cu putina apa dupa ce ti-ai scos caciula.

CARARE PE MIJLOC

Cand ai parul lung, e mai usor sa “gestionezi” coafura sub caciula. Il poti strage intr-o oada de cal la baza cefei si astfel nu vor aparea cute sau onduleuri ciudate dup ace o dai jos. Parul strans in coc este o alta varianta care se pastreaza intacta in zilele cu temperature scazute, cand ai nevoie de caldurosul accesoriu. Iar pieptanat cu carare pe mijloc, ondulat in bucle mari si jucause, facute doar pe lungime, poate fi o solutie salvatoare in astfel de zile. Ba, mai mult, bogatia buclelor care se revarsa de sub caciula iti va aduce un aspect feminin, senzual sau ludic, in functie de restul tinutei si culorile alese.

SFAT: Parul se murdareste mai repede sub caciula, dar un sampon uscat te poate scoate din impas!

About admin

Check Also

„Ai grija de tine femeie! Trăiește pentru tine. Cum vrei tu”

Cu adevărat fericită vei începe să fii din acea clipă în care îți vei da …