Home / EVENIMENT / Bogdan Matei, ministrul tineretului, cu țigara aprinsă în CEx-ul PSD

Bogdan Matei, ministrul tineretului, cu țigara aprinsă în CEx-ul PSD

Bogdan Matei, ministrul tineretului și sportului, a fost surprins fumând la şedinţa social democraţilor, care are loc la Palatul Parlamentului.

Potrivit legii, fumatul în toate spaţiile publice închise, de stat sau private, este interzis.

Asta nu l-a oprit pe ministru să îţi aprindă o ţigară.

Bogdan Matei este ministrul care a stârnit şi amuzamentul la dezbaterea bugetului pe 2019. Ministrul tineretului nu a recunoscut un secretar de stat din Ministerul Finanţelor cu care se presupunea că a lucrat la elaborarea bugetului.

Constantin Bogdan Matei, actualul ocupant al portofoliului de la Tineret şi Sport. Este senator PSD de Vâlcea şi profesor de sport care se poate lăuda că a reuşit să devină titular abia după şase ani de încercări.

El a fost fotbalist la o echipă de liga a treia. Din 2005, după absolvirea facultăţii ajunge la catedră, profesor de sport. Doar că titularizarea a fost o luptă grea. La prima încercare în 2006 a luat 2,75, un an mai târziu 5,25 şi a reuşit nota de trecere abia în 2012.

În 2011 se înscrie în PSD, în 2013 ajunge director de şcoală, apoi inspector şcolar în 2016, când intra şi pe listele PSD pentru Senat, pe prima poziţie.

În activitatea parlamentară nu s-a distins prea mult, are doar nouă luări de cuvănt în plenul Senatului în doi ani.

About admin

Check Also

Zbor de pe Otopeni, amânat pentru că a fost furată o piesă din avion

Un avion care trebuia să plece joi dimineaţă de pe Otopeni, cu destinaţia Timişoara, a …